Smarta prylar för hundar som du bör köpa 2017 

Teknik och prylar är inte bara för oss människor, så sluta vara självisk. Det finns en hel rad smarta prylar som är inriktitaed för våra fyrbenta vänner.

Huruvuida det är att du vill hålla ditt husdjur i form, eller hålla huden underhållen medan du är på jobbet, eller hålla koll på vart din hund går under dagen, kan dessa prylar hjälpa till. De kan även spara en stor insats också. Så lägg upp fötterna, ge Fido eller Whiskers en repa och se vilken som är bäst för ditt husdjur. Du vet vad de säger, det är en hunds liv …

  1. Det fjärrstyrda hundbenet

När du är på jobbet hela dagen, och du kommer hem och allt du vill göra är kollapsa framför soffan och tv:n. Vi kan inte skylla dig om tanken på att gå din hund inte tilltalar, särskilt om det regnar. Tack och lov för GoBone, världens första smarta hundben som kan slitas ut medan du är på jobbet. Detta är något som redan hjälpt många hundägare.

Allt du behöver göra är att sätta i ett batteri, sedan sätta på den och plötsligt är den vid liv och redo för din hund, den kommer susa runt på golvet, spinna, och i allmänhet göra en olägenhet av sig själv. Din hund vet inte vad som händer. Men han eller hon kommer att vilja leka med den, garanterat, det kan du vara säker på det. Resultatet? Din hund får en heldags träning utan att du lyfta ett finger, och även om du ger din hund med svenska hundmat från essentialfoods.se det kommer att doublee friskare. Inte bara är det bra motion, det kommer också att hålla dem underhöll, så de kommer inte att fokusera på det faktum att de är saknad dig, som vi är säkra på dina grannar kommer att uppskatta.

Att snyggt interagera med din hund? Du kan ta kontroll över GoBone genom appen när som helst, oavsett om du är i samma rum eller i ett kvavt möte på jobbet, även om du kan få några udda ser ut från din chef om du börjar fråga ”Vem är en bra pojke ? ” på jobbet.

  1. Kastande Hundkameran

Behöver du ett annat sätt för att hålla dun hund fascinerad när du är ute? Vad sägs om genom en kastande hundkamera för hela rummet? Det är vad Furbo gör med tekniskt behandlade dispenser ser det till att ditt husdjur adrig kommer bli ensamt. Tryck bara på knappen i appen och du kan börja använda dig av hundkameran i ditt hemma. Dock rekommenderas det att inte göra detta medan andra människor är i samma rum.

Den gör mycket mer än det. Appen skickar varningar när din hund skäller, så att du kan skjuta upp videokameran och se vad som händer. (Även om chansen att det bara vill åt en till lekstund.) Du kan också prata med ditt husdjur och höra det själv med hjälp av tvåvägs mikrofon. Vill du ha ännu mer? Det får du, du kan även använda Furbo att ta bilder och spela in videoklipp av din hund i rörelse, och ladda upp dem på sociala medier. Men en varning: överdriven användning kommer att innebära att du slutar upp med en fet hund och dina facebook vänner kommer till att hata dig.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*